در این بخش قصد داریم درمورد ورق گالوانیزه و ضخامت های مختلف آن با شما صحبت کنیم . پس در ادامه با ما همراه باشید.
فهرست مطالب
1-ورق گالوانیزه چیست ؟
2- انواع و مزایای آن
3- ضخامت و ابعاد ورق گالوانیزه
فروش ورق گالوانیزه
این بخش انواع ورق های فولادی گالوانیزه تولید شده توسط سازندگان مطرح را پوشش می دهد. امیدواریم این به شما کمک کند تا ورق های فولادی گالوانیزه مناسب را برای کاربرد خاص خود انتخاب کنید.
کاربرد ورقهای فولادی در زندگی روزمره به طور مداوم در حال گسترشاست. محصولات فولادی مانند ورقهای فولادی گالوانیزه JFE در زمینههایی که مقاومت در برابر خوردگی مهم است، از رشد بسیار زیادی برخوردار بودهاند. ورق های فولادی در زمینه های ساختمانی و خودروسازی، لوازم الکتریکی و تجهیزات الکترونیکی کاربرد دارند .
لیست ورق گالوانیزه
ویژگی ها :
سازگار با محیط زیست، کاملاً بدون کرومات
مقاومت در برابر خوردگی عالی
ظاهر و کارایی مناسب
Kobe Steel اولین ورق فولادی گالوانیزه بدون کرومات را در سال 1998 ساخت و امروزه تمام ورق های فولادی گالوانیزه بدون کرومات هستند. ورق فولادی بدون کرومات سازگار با محیط زیست است و با قوانین مختلفی مانند RoHS و ELV مطابقت دارد که می توان بدون ایجاد مشکل به طور گسترده از آنها استفاده کرد.
ورق فولادی با یک لایه روکش روی (zink) بصورت یکنواخت پوشانده می شود. لایه روکش روی از نظر شیمیایی عامل مقاومت در برابر خوردگی را فراهم می کند.
سطح گالوانیزه به دلیل امکانات تولید پیشرفته و سیستم کنترل کیفیت دقیق ، کارایی عالی، رنگ پذیری و جوش پذیری را تضمین می کند و سطح آن صاف و یکنواخت است.
انواع ورق گالوانیزه
ورقهای گالوانیزه به گونه ای ساختهمیشوند که ابتدا کل سطح ورق چربی زدایی شده و از مرحله خشکشدن عبور میکند و سپس وارد بخار مذاب قلع و روی میشود. این فرآیند مقاومت ورق را در شرایط آب و هوایی مختلف افزایشمیدهد و از خوردگی ورق جلوگیری می کند.
کاربردها
به عنوان روکش سوله صنعتی با کرکره سینوسی ذوزنقه ای کاربرد دارد.
استفاده به عنوان دیوارپوش انباری و یا سوله صنعتی به شکل شاتر خط سایه
استفاده به عنوان پوشش سقف ساختمانهای مسکونی و تجاری به صورت کرکره های عرشه فولادی
استفاده به عنوان حصار کارگاهی
کاربرد در صنایع مختلفی مانند خودروسازی، ساختمان سازی، هواپیماسازی، صنایع غذایی و انتقال و ذخیره سازی آب