خرید ضایعات لاستیک

خرید ضایعات لاستیک - ویکی آهن

اگر شغل شما بصورتیست که ضایعات لاستیک دارید یا اگر از قبل لاستیک های فرسوده را جمع آوری کرده اید ، آیا میدانید که ما خرید ضایعات لاستیک را انجام میدهیم و آن را برایتان به پول تبدیل میکنیم ؟

.لاستیک‌های ضایعاتی و فرسوده را میتوان طی فرایندهای بازیافت ، دوباره بازیافت نمود و به حفظ طبیعت کمک کرد.

برای خرید و فروش سایر ضایعات همچون کاغذ ، مس ، حلب ، ضایعات درب و پنجره از طریق لینک های زیر اقدام نمایید .

ویکی آهن متخصص در خرید ضایعات لاستیک در سراسر کشور با بالاترین قیمت

درمورد بازیافت لاستیک چه میدانید ؟

بازیافت لاستیک فرایندی‌است که طی آن تایرهای خودرو که دیگر فرسوده و بلااستفاده شده اند یا به دلیل پارگی و خرابی غیرقابل تعمیر دیگر برای استفاده مناسب نیستند بازیافت می‌شوند.
این‎‌تایرها در دسته بزرگترین ضایعات محسوب می‌شوند که بسیار سخت است. این مشکل به دلیل تداوم و ماندگاری لاستیک و حجم زیاد تولیدی آن است. تخمین زده می‌شود که ۲۵۹ میلیون تایر هر ساله به دور‌ریخته می‌شود. (این تخمین طی سال‌های ۱۹۸۰ تا ۱۹۹۰) زده‌شده‌است. همان مشکلی که تایرهای فرسوده را دردسر آفرین می‌سازد، یعنی دسترسی ارزان، تجمع زیاد و مقاومت، آن‌ها را هدف خوبی برای بازیافت می‌کند.
با این وجود نصف بیشتر تایرهای فرسوده تنها برای ارزش سوختیشان سوزانده‌می‌شوند. تقریباً در هر سال به ازاء هر نفر در دنیا یک تایر به دور ریخته‌می‌شود. تایرها را معمولاً برای استفاده در زمین‌های ورزشی مثل زمین بسکتبال و دو و میدانی، محصولات جدید صنعت کفش و کفپوش‌ها و چمن‌های مصنوعی بازیافت می‌کنند. لازم به توضیح است که بازیافت اولیه تایرها موادی به نام (خرده لاستیک) یا Crumb تولید می‌کند که به عنوان مواد پرکن ارزان قیمت در صنایع مختلف استفاده می‌شود و اغلب با مقیاس کم تولید می‌شود.

سابقه بازیافت لاستیک در دنیا و در ایران

سابقه صنعت بازیافت لاستيک در کشورهای پيشرفته به دوران جنگ جهانی اول باز می گردد. در کشورهای عضو اتحادیه اروپا و آمریکا با برنامه ریزی‌های انجام‌شده علاوه بر توسعه صنعت روکش ٬ روز به روز از ميزان تایرهای که به صورت زباله دفن می‌شود کاسته‌شده و استفاده از منجيد و بازیابی انرژی افزوده می شود.

در کشورهای اتحادیه اروپا دفن تایرهای فرسوده به صورت کامل از سال 2003 و به صورت تکه های برش‌خورده از سال 2006 ممنوع شده‌است برآورد های انجام‌شده در کشور ما از حدود 13 ميليون تایر فرسوده که سالانه وارد محيط زیست می‌شود ٬ تنها حدود 3 درصد آن (حدود 390,000 حلقه) در صنایع روکش کشور مورد استفاده قرار می‌گيرد. از انبار تایرهای مزبور تنها 25 درصد وزنی آن در صنایع بازیافت لاستيک (شامل صنعت روکش و صنایع بازیافت مواد) مورد استفاده قرار می‌گيرد و 75 درصد وزنی بقيه در محيط زیست انباشت می‌شود.

 سابقه فرآیند بازیافت لاستیک در ایران

صنعت بازیافت تایر در ایران به حدود 40 سال قبل به توليد تایر روکشی باز می‌گردد که بخشی از آن در قبل از انقلاب و دارای تکنولوژی قدیم‌بوده و کارخانجات ایجاد‌شده در بعد از انقلاب نيز رشد قابل توجهی از حيث تکنولوژیکی و یا بهبود روش‌های مورد مصرف نداشته‌اند و عمده این کارخانجات در زمان جنگ ایران و عراق به لحاظ محدودیت تایر فعاليت خوبی‌داشته اما پس ار جنگ کارخانجات زیر سقف ظرفيت اسمی فعاليت می کنند. 

خرید ضایعات لاستیک

لاستیک‌ های فرسوده و ضایعاتی

لاستیک‌فرسوده و لاستیک های ضایعاتی شامل انواع مختلفی هستند، از جمله لاستیک خودرو، لاستیک صنعتی و لاستیک‌های ساختمانی. این لاستیک ها قابل بازیافت هستند و می‌توانند مجدداً استفاده شوند.

لاستیک‌ضایعاتی‌خودرو، لاستیک هایی هستند که از خودروهای قدیمی و فرسوده جمع آوری شده اند و قابلیت بازیافت دارند.

لاستیک ضایعاتی‌صنعتی، لاستیک‌هایی هستند که در صنایع مختلف مانند صنایع نفت، گاز، شیمیایی و … استفاده شده‌اند و پس از فرسودگی و ناتوانی در ادامه استفاده، جمع آوری‌شده و قابل بازیافت هستند.

لاستیک‌ضایعاتی‌ساختمانی، لاستیک هایی هستند که در ساختمان ها برای عایق بندی، حفاظت از سازه و … استفاده شده‌اند و پس از فرسودگی و ناتوانی در ادامه استفاده، جمع آوری‌شده و قابل بازیافت هستند.

با توجه به اینکه لاستیک های فرسوده و ضایعاتی می توانند بازیافت شوند و این باعث کاهش آلودگی محیط زیست و صرفه جویی در منابع طبیعی می شود، الزامی است که این لاستیک ها را مجدداً بازیافت کنیم.

بازیافت ضایعات لاستیک - ویکی آهن

بازیافت و خرید ضایعات لاستیک

برای بازیافت لاستیک‌های فرسوده و ضایعاتی، ابتدا باید آن‌ها را جمع آوری کرد و سپس مواد قابل بازیافت را جداسازی کرد. سپس مواد بازیافت‌شده به صنایع مختلف منتقل می‌شوند تا برای تولید محصولات جدید استفاده شوند. روش های بازیافت :

  • کاهش 
  • استفاده ی مجدد 
  • بازیافت
  • بازیابی
  • دفن زباله

مزایا

مزایای بازیافت لاستیک‌های ضایعاتی و فرسوده شامل کاهش مصرف منابع طبیعی، کاهش آلودگی محیط زیست، افزایش اشتغال و کاهش هزینه‌ها است.

معایب

نیاز به هزینه برای جمع آوری و جداسازی مواد، کیفیت پایین مواد بازیافت‌شده و نیاز به فضای زیاد برای ذخیره مواد جمع آوری‌شده دارد.

لاستیک فرسوده - ویکی آهن
لاستیک فرسوده - ویکی آهن

چه محصولاتی با مواد بازیافتی لاستیک ها تولید می‌شود ؟ 

گرانول لاستیک

پودر لاستیک

فلز بازیافتی و باتری خودرو

لاستیک احیاء‌شده 

آسفالت و قیر پلیمری

سوخت گازوئیلی

احیا

در‌طی فرآیند خردکردن مکانیکی لاستیک ساختار مولکولهای تایر تغیر پیدا می‌کنند، پدیده‌ای که به نام devulcanization معروف است. در طی فرایندی به نام احیاء یا reclaim لاستیک‌های خرد‌شده تحت فشارهای ترمومکانیکی قرار می‌گیرند کاری که به thermo mechanical treatment معروف می‌باشد. در‍‌طی این فرایند مولکولهای لاستیک خواص اصلی خود را پیدا‌کرده و لاستیک احیاء‌شده تولید می‌شود. از این لاستیک می‌توان دوباره در فرایند تولید تایر استفاده کرد.

پیرولیز لاستیک 

پیرولیز تایر به فرآیندی گفته‌می‌شود که لاستیک‌های خرد‌شدهٔ تایر طی فرایندی گرماگیر در خلاء تصعید و سپس بخار هیدرو کربنی حاصله در کندانسورها تقطیر‌شده و بهروغن پیرولیز که عمدهٔ آن سوخت گازوئیلی می‌باشد تبدیل می‌شوند.

متاسفانه به دلیل نوسانات قیمت ، از گذاشتن دقیق لاستیک های فرسوده و ضایعاتی معذوریم . اما شما میتوانید از طریق راه های ارتباطی مختلف استعلام قیمت نمایید . کارشناسان ویکی آهن در اسرع وقت لیست قیمت دقیق و بروز‌شده را در اختیارتان قرار میدهند. فقط کافیست با ما تماس بگیرید .

برای خرید و فروش ضایعات خود بهتر‌است از شرکت ها و مجموعه های معتبر استفاده کنید تا از معامله با سودجویان جلوگیری شود . 

ویکی آهن متخصص در خرید ضایعات لاستیک و معامله ضایعات شما در سراسر کشور با بهترین و بالاترین قیمت ها 

تماس با ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *